Sinterklaas in Cambodja
Blijf op de hoogte en volg Dorien
04 December 2006 | Cambodja, Phnom-Penh
liefs dorien
04 December 2006 - 10:38
Lieke:
He Dwien,
klinkt weer super! Sinterklaas?! Zeker een vrijgezellenvakantie ofzo!? Bedankt voor je leuke kaartje! Heel veel plezier met Korny, en hou hem heel zodat hij ook nog van het reizen kan genieten ;-). Veel plezier (maar daar ben ik niet zo bezorgd over...)
Liefs Lieke -
04 December 2006 - 10:44
Joselien:
hee dorien!!
gelukkig toch nog sinterklaas gezien! geniet nog van de drie weken!
liefs Joselien -
04 December 2006 - 10:53
Tam:
Hey Dwien,
Ontzettend veel plezier met corny! Geniet nog even van je laatste weekjes, voor je het weet moet je aan het werkende leven beginnen.
Kus -
04 December 2006 - 10:58
Cé:
Hey Nerdie!
Nog maar 3 weekjes?! De tijd is echt snel gegaan! Thanks nog voor je kaartje! Super leuk! Echt vaag dat sint en zijn pieten in Cambodja rondlopen! En ik maar denken dat ze hier in NL waren! Succes met je reis naar Bangkok, en blijf je volgen!
liefs Cé
ps had een mail van je gehad maar die was helemaal leeg, misschien iets fout gegaan met versturen? -
04 December 2006 - 11:18
Sanne:
Lieve Dorien,
Leuk verhaaltje weer!
Ik was het niet vergeten dat Korny komt! Echt super leuk om samen rond te kunnen toeren!!!
Heb je nog leuke pix om op je site te zetten? Bijvoorbeeld van je 200 tempels ;)!
Liefs Sanne -
04 December 2006 - 12:09
Roos:
Sinterklaas in Cambodja?! Is ook echt weer iets voor jou om mee te maken, haha! Veel plezier met korny!
Liefs, Roos. -
04 December 2006 - 13:10
Fab:
He Dorien! Nog ff genieten want die 3 weekjes zijn zo weer voorbij! Super gezelli dat Korny komt! Iek, slangenvlees/vel lijkt me echt vies, but at least... je hebt t geprobeerd! Veel plezier nog en de groeten aan Sint; heb m hier in NL nog niet gezien in real life :( XFab -
04 December 2006 - 13:40
Ingrid:
Hee dwien,
Iek een slang gegeten, ik snap wel dat je een brok in je keel had! Gelukkig daarna hamburger kunnen eten :d.
Nou je hebt weer veel gezien! succes
xx -
04 December 2006 - 16:20
Stacey:
hey
ik heb hier in nederland nog niet eens een 'echte' sinterklaas gezien (alleen op tv)!!! wel stoer dat je slang hebt geprobeerd. je hebt toch nog contact kunnen krijgen met K om alles nog even goed af te spreken (locatie tijd enz.)? nog heel veel plezier daar! (hier mis je namelijk niet zoveel behalve heel veel regen ;p)
x
05 December 2006 - 11:05
Tessa:
He dweenie!!! Echt supergeweldig dat je daar gewoon Sinterklaas hebt gezien!!! Bedankt voor je kaartje! HEb 'm vorige week gehad echt leuk. Zo je hebt al weer veel meegemaakt. Je zal wel blij zijn dat korny zondag komt. Die killing fields lijken me idd heel erg indrukwekkend. Leuk dat je nog op de fiets en de motorbike gaat alleen de ellendige terugreis is minder. Veel plezier nog daar en succes met de reis naar Bangkok!!! Echt snel dat je over drie weken weer thuis bent. kus tes -
08 December 2006 - 02:30
Yvonne:
Hallo Dwien,
lachen dat je sinterklaas tegenkwam in Cambodja nog wel. Ik hoop dat je niet een snelheidsduivel als buschauffeur hebt naar Bangkok...Heb je een lang meeltje gestuurd. Veel plezier met Kornie!
Kus Yvonne