China - Reisverslag uit Beijing, China van Dorien Adema - WaarBenJij.nu China - Reisverslag uit Beijing, China van Dorien Adema - WaarBenJij.nu

China

Blijf op de hoogte en volg Dorien

02 Augustus 2007 | China, Beijing

Hallo Allemaal,

Hier een bericht uit China. We zijn hier al een paar dagen en zijn de cultuurshock nog niet bekomen, maar Beijing is wel erg mooi! Korte samenvatting: We hebben de verboden stad en het tianmen plein gezien, de oude buurt Hutong en we hebben 10km in de brandende hitte over de chinese muur gelopen (Dit was heel erg vermoeiend). Het is hier redelijk weer, maar de regen (vooral s avonds) komt met bakken uit de hemel! Vandaag doen we weinig aangezien Kornelis ziek is. Ik hoop dat hij snel beter wordt!

Liefs Kornelis en Dorien

P.s. Chinezen zijn niet zo vriendelijk!

• 02 Augustus 2007 - 07:19

Met:

Hee Do,

Wat leuk om te lezen! Wist niet dat je naar China ging, hoe lang blijf je daar?
    Nicole J zit er nu ook met haar moeder, misschien kom je haar wel tegen ;-)

Geniet ervan!

xx Metta

• 02 Augustus 2007 - 07:27

Bro:

Wat nou broertje? Ziek? Slingerschijt omdat je wat teveel honden en katten naar binnen hebt gesnoept?

Beterschap!

• 02 Augustus 2007 - 07:53

Yvonne:

oh arme Korny! Dan moet je ook niet 10 km in de brandende hitte gaan lopen:P
    In ieder geval, wordt snel beter en ga snel met zijn tweetjes weer van China genieten!Ik geniet hier ook zo van mijn vrije tijde in de 'baarsjes'. Het weer is beter.

Groetjes!

• 02 Augustus 2007 - 08:57

Judith:

Hey Kornelis en Dorien!

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen in China en al wat rond hebben gekeken. Lijkt me echt gaaf zeg die verboden stad zien en over de Chinese Muur heen lopen - maar dan zonder hitte, vermoeidheid en ziektes... Kor BETERSCHAP! Veel cola drinken!! Helpt echt - of die sterke drank kun je ook proberen ;)

Ben benieuwd naar jullie ps-je: Chinezen zijn niet zo vriendelijk... :)

Enne waar waren jullie nou zo snel in de Kar met Kor zn feest - in ene foetsie najaaa hahaha

Nog veel plezier en ik hoop snel weer wat te lezen uit het china-land!

Liefs Judith

• 02 Augustus 2007 - 11:38

Judith Nog Een Keer!:

hihi ik dacht... heb ik al een stukje geschreven?? maar dat was een andere judith denk ik! :)
    maar beterschap voor kornelus en veel plezier daar!!
    Liefs Judith

• 02 Augustus 2007 - 14:08

Lars:

hey dorien en korrie,

Leuk dat jullie al veel gedaan hebben :)
    Jammer dat korrie nu ziek is.Dacht dat hij een ijzeren maag had ;)
    Veel plezier nog en voorzichtig aan!

Kus Lars

• 02 Augustus 2007 - 20:50

Lien:

he do en Kornelis,

supergaaf hoor dat jullie er zijn. ben helemaal vergeten je nog veel plezier te wensen. bij deze, al is het een beetje laat... Geniet er in ieder geval van. Als ik mn ouders mag geloven is het allemaal super! zij zijn nu in dali en vermaken zich super!

xlien

• 03 Augustus 2007 - 12:31

Anouk En Rinse:

Hey dorien en cornelis,
    Leuk om jullie eerste update te lezen. Denk dat de cultuurshock nog wel ff zal blijven wetende wat jullie nog allemaal gaan doen in zhongguo. Veel plezier en hou ons op de hoogte.
    Groetjes van anouk en rinse

• 03 Augustus 2007 - 15:23

Gerben:

Wat nou Kobie, je hebt toch niet bolletjes lopen slikken. Hoop dat je snel weer beter bent. Heel veel plezier, met jullie 2 zal dat wel lukken.
    Groeten Gerben

• 05 Augustus 2007 - 15:28

Cé:

Hey Nerdie!
    Weer je oude site tot leven geblazen? Have fun in China en bedankt nog voor je lieve smsje!

• 07 Augustus 2007 - 14:16

Nicole:

hee do, das grappig ik was ongeveer 2 weken geleden in beijing en zit nu in yangshuo (als ik het goed schrijf uit mijn hoofd) ik heb dus hetzelfde gezien als jullie. vrijdag vliegen we terug...maar jullie nog heel veel plezier...er is nog heel veel moois te zien!! nicole