afgelopen week
Blijf op de hoogte en volg Dorien
27 November 2006 | Vietnam, Hanoi
27 November 2006 - 11:00
Lien:
He do! t klinkt nog steeds allemaal super! Volgens mij heb je t echt naar je zin! Ben jaloers. Zaterdag de reunie gehad. Was erg leuk, je hebt wat gemist. Er huppelen zelfs al 5 kiddo's bij onze oud-klasgenootjes rond! heel veel plezier nog! xlien -
27 November 2006 - 11:03
Tam:
hey dwien wat een avonturen! Pas je wel een beetje op met die tenen van je...? Het spannendste dat ik komende tijd mee ga maken is het Kim gala van de marine in den helder. Met een date waarvan ik alleen weet dat hij robbert heet, althans dat denk ik dan toch verstaan te hebben. Hihihi. Ik lees je snel weer! kus -
27 November 2006 - 11:03
Arjen:
Tsjonge jonge Dorien, hoop sterke verhalen weer zeg! Leuk om te lezen dat je je zo goed vermaakt. Ik wacht de foto's af, ben wel benieuwd!
groetjes Arjen -
27 November 2006 - 11:26
Sanne:
Hey Dorien,
Leuk om weer een stukje van je te lezen! Het was toch wel lang ondanks dat je het kort gehouden hebt! Maar ja wat wil je als je zoveel leuke dingen mee maakt! Mooie foto's trouwens, heb ik stiekem eerst naar gekeken.
Heel veel plezier!
Liefs Sanne -
27 November 2006 - 12:47
Roos:
Dorien, wat een avonturen weer, ongelooflijk! Hier is het een stuk saaier, hard aan de studie en op zoek naar woonruimte in Amsterdam, wat niet erg wil vlotten. Verder alles z'n gangetje. Veel plezier in Cambodja!
Liefs, Roos. -
27 November 2006 - 15:24
Stacey:
hey dorien
klinkt echt primazz!!!
easyrider klinkt dan wel weer een tikkeltje apart. Was die kerel gewoon goed te verstaan? in indonesie was het namelijk zo dat je zelfs de gidsen maar half kon verstaan wat betreft hun engels.
tot lezens
x
27 November 2006 - 20:12
Frouk:
He Dwien!
Leuk om je weer eens 'gesproken'te hebben over de MSN. Was het bellen met Korny nog gelukt?(tel de daagjes maar af) Nog veel plezier!
Tot lezens!
kus Frouk -
27 November 2006 - 20:35
Judith:
he dwienie!!
gaaf hoor die foto bij de motor! heel stoer!!!
ben benieuwd naar al je kleren!
tot gauw! x judith. (nog 1week en dan heb ik lekker vakantie!! joepiee!) -
28 November 2006 - 00:46
Marlous:
Hoi Dorien
Wat een avonturen zeg, leuk om te lezen. Wanneer ben je weer terug in NL??
Ik ga 3 december retour.
Kus Marlous
28 November 2006 - 06:18
Yvonne:
He Dwientje,
zozo heb je geflirt met een vietnamees (Kornie heeft gelukkig niks te vrezen), haha. Toen ik in in Vietnam was heb ik niet van de easyrider gehoord, hoeveel heb je hem betaald? En relaxt dat je KPMG pakken hebt laten maken (toch?) Kus Yvonne -
28 November 2006 - 09:35
Marit:
He Dwien, wat een mooie verhalen allemaal! Pas maar op met die teen van je! Hier in het nederlandse noorden is alles goed. Ik mail je snel weer! Liefs en dikke kus -
28 November 2006 - 22:46
Tessa:
HE dween, jeetje wat heb je veel gedaan en gezien!! Dat mudbad zag er heel relaxt uit. Wel spannend om alleen met een vietnamees op pad te gaan maar wel gaaf. Ben beniewd naar je kleding en wat ben je nou allemaal met die teen aan het doen? Veel plezier in Cambodja en wacht op je volgende verhaal. kus tes -
30 November 2006 - 09:16
Eef:
Lieve Dwien!
Wat een mooi verhaal weer! Je maakt echt zoveel mee. Vooral dat van die Easyrider is supercool! En relaxt dat je al die kleding hebt laten maken, dat doen inderdaad veel mensen die naar Azië gaan. Mooi hoor ;) Ik ben benieuwd! De foto's zijn natuurlijk ook weer jaloersmakend. Hier gaat alles goed, er gebeurt weinig. Deze week kun je een mailtje van de a-leden verwachten! ;) Veel plezier met Korny (die komt toch binnenkort?? Of is ie er al?) Tot het volgende verhaal!
Liefs eef