Angkor What??
Blijf op de hoogte en volg Dorien
09 December 2006 | Thailand, Bangkok
09 December 2006 - 11:04
Lieke:
Hee die Dorien!
Jeej, nu heb ik eindelijk de primeur om als eerste een berichtje op jouw site te zetten!
Superleuk dat je Korny bijna weer gaat ontmoeten. Je zult hem wel enorm gemist hebben! En welke plannen hebben jullie allemaal voor de komende dagen/ weken? Ben benieuwd.
Heel veel plezier samen.
(Wanneer kom je weer terug naar Nederland?)
Liefs van Lieke -
09 December 2006 - 13:02
Nienke:
Ey dorien!
Super leuke dingen weer gedaan!En schiet al op dat je kornelis weer ziet, over een half uurtje gaat hij al de lucht in!!Geniet er lekker van!
Liefs nienke -
09 December 2006 - 17:41
Frouke:
He dwien!!!
Ik lees dat Korny er aankomt! Heeeel veel plezier en maak er een mooie tijd van!
Tot snel, kus Frouke
09 December 2006 - 18:34
Regina:
echt super leuk je verhalen!! merk dat je het echt naar je zin hebt. je hebt me wel aangespoort om ook zeker te gaan reizen na mijn studie!! ook leuk dat je met allemaal ieren bent! tenminste een beetje lol haha. klopt btw dat ze de wild rover idd anders zingen. ik zie je iig weer snel en veel plezier met de lover!
x regina -
11 December 2006 - 12:43
Roos:
Hi Dorien!
Wat een avonturen weer!
Heel veel plezier met Korny, hihi!
Liefs, Roos -
11 December 2006 - 22:05
Yvonne:
He Dwien,
haha de wild rover in volle borst! Waren deze ierse jongens fatsoenlijker dan die op de camping in rainbow beach (: Ik dacht dat je niet met ieren in liet. Heeeeeeeeeeeeel veel plezier met Korny, echt spannend om elkaar weer te zien. Dikke kus Yvonne -
12 December 2006 - 23:16
Linda:
hai dorien,
nu ik het bericht lees zal korny er wel al zijn....
waar ga je nu naar toe? naar de thaise eilanden??
ciao
linda