Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Dorien Adema - WaarBenJij.nu Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Dorien Adema - WaarBenJij.nu

Sydney

Blijf op de hoogte en volg Dorien

29 Oktober 2006 | Australië, Sydney

Jaja ik ben nog in Australie! Het vliegtuig heeft vertraging, maar gelukkig hebben ze hier gratis internet. De afgelopen dagen ben ik in Sydney geweest. Vrijdag heb ik Miriam ontmoet die haar laatste dag in Australie had. (Miriam ken ik van mijn studie en ze gaat ook bij KPMG werken). We hebben lekker gelunched in Chinatown, met echt chinese thee en chinees die het voor je inschenkt! En we hebben een beetje by Darling Harbour rondgelopen en natuurlijk moesten we ook een foto maken van ons samen onder het KPMG logo! S avonds hebben we nog een andere jongen uit Maastricht ontmoet en zijn we even een biertje gaan drinken in de hostelbar. Ik ging niet al te laat naar bed omdat ik de dag daarvoor niet geslapen had. Ik sliep in een kamer met 7 mannen. Wel een beetje stinkie. En ik dacht dat engelse meisjes ijdel waren, maar een van di jongens had een stijltang!!!! Hij gooide het erop dat hij moeilijk haar had, jaja! Zaterdag heb ik niet veel boeiends gedaan! Heb met Jesse (die jongen uit maastricht) gegeten en we hebben wat gekletst met twee nederlandse meisje. Ik ging vroeg naar bed omdat ik geen geld/zin meer had in een biertje! Vandaag zou ik rond 2:50 worden opgehaald op het vliegveld. Er stond wel een busje maar ik zag er niemand inzitten. Dus ik wachten en wachten. Toen ik een betere blink wierp op het busje kwam ik erachter dat er wel degelijk iemand in zat. Maar dat diegene zijn stoel naarachter had geklapt en aan het slapen was. Dus toen heb ik meneer even wakker gemaakt en toen konden we vertrekken. En nu ben ik dus op het vliegveld en heb nog een tijdje te gaan!! Volgende bericht komt echt uit Thailand!!!!
Liefs dorien

• 29 Oktober 2006 - 07:06

Miriam:

He Dorien,

Veel plezier in Thailand!! Was gezellig bij Chinatown :).

• 29 Oktober 2006 - 07:30

Kornelis:

Hé Schat,

Sorry dat ik de telefoon heb gemist, lag natuurlijk nog te ronken

• 29 Oktober 2006 - 09:49

Fab:

He Dorien! Haha, een kerel met een stijltang heb ik toch nog nooit meegemaakt ;) Hopelijk is je vlucht goed verlopen en ga je nu nog een te gekke tijd beleven in Thailand, echt gaaf! Heel erg veel plezier en tot je volgende update! Kus Fabienne

• 29 Oktober 2006 - 10:57

Lien:

He do! Heel veel plezier in Thailand! Ben benieuwd hoe je het gaat vinden! Geniet er van! x

• 29 Oktober 2006 - 13:21

Judtih:

Hee dorien!
    mooi nu ga je Azie ontdekken... hoop dat het daar gaaf wordt! maar dat zal wel!
    goede reis!
    x judith

• 29 Oktober 2006 - 21:13

Yvonne:

Dwientje, was wake up een beetje stinkie? Ach germ...ik ben nu in een stinkie stad, rotorua, het ruikt hier naar rotte eieren door de geothermische activiteiten hier. Ga binnen een paar dagen skydiven, woehoe!!!!!!!Mijn gedachten zijn bij je als je stinkie bangkok ontdekt. Daaag!!