Melbourne en wat vergeten informatie - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Dorien Adema - WaarBenJij.nu Melbourne en wat vergeten informatie - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Dorien Adema - WaarBenJij.nu

Melbourne en wat vergeten informatie

Blijf op de hoogte en volg Dorien

23 Oktober 2006 | Australië, Melbourne

Vorige keer had ik zoveel haast dat ik een en ander ben vergeten te vertellen oeps!!! Namelijk voordat we naar Sydney gingen om Yvonne op het vliegtuig te zetten zijn we tussendoor gestopt in Coffs Harbour. Wat opzich niet echt een boeiend plaatsje is. Maar daar hebben we mijn nichtjes Marlous en Sanne ontmoet en dat was heel leuk om elkaar zo ver weg van huis te zien! We hebben samen gegeten en de volgende dag moesten we beiden op doorreis de andere kant op! Op die camping was trouwens ook een een jongen die niet helemaal goed was en het nodig vond om mijn "mooie" voet te kussen. Een beetje raar! In sydney heb ik afscheid moeten nemen van mijn tentgenootje Yvonne omdat ze naar Nieuw Zeeland ging! Dus nadat we Yvonne op het vliegtuig hebben gezet zijn we met zijn drieen (marieke, kees en ik) naar de Blue Mountains gegaan (zie vorig bericht). Nu ben ik dus in Melbourne. Ik ben gister aangekomen en ik heb net een tripje voor twee dagen naar de Great Ocean road geboekt. Dat ga ik dus morgen en overmorgen doen. Toen ik gister aankwam was het nogal lastig voor mij om mijn hostel te zoeken. Ik was namelijk zo dom geweest om niet op te zoeken hoe ik er moest komen. Ik was namelijk gewend dat papa en mama kees en marieke alles voor me uitzochten. Ik miste ze dus meteen verschrikkelijke toen twee keer op het verkeerde metrostation was uitgestapt. En toen de man van het hostel de deur ook niet open deed had ik het helemaal even gehad. Maar uiteindelijk bleek het een heel leuk knus hostel te zijn met veel aardige mensen, dus dat maakte mijn dag weer een beetje goed! Vandaag ga ik Melbourne een beetje ontdekken. Kijken wat er allemaal te doen valt! Ik ga stoppen! Tot mijn volgende bericht!

Liefs dorien

• 23 Oktober 2006 - 08:31

Frouke:

He dwien,
    Toch even slikken als je weer op eigen benen staat.. Komt goed!!! Wordt leuk denk ik wel; shoppen in Melbourne?!
    Heel veel plezier, x Frouke

• 23 Oktober 2006 - 08:36

Tam:

Hey dwien, Ik lees hier ook echt weer een aantal vertrouwde dwien-acties. Mooi hoor! Nog bedankt voor je mailtje btw, ik zal hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Kus

• 23 Oktober 2006 - 09:47

Ingrid:

hee dwien,

gelukkig dat je toch nog goed terecht bent gekomen.. Wat gezellig dat je familie tegen kwam aan de andere kant van de wereld!
    xx

• 23 Oktober 2006 - 12:05

Judith:

he dwienie!!

Even wennen als je opeens weer "alleen" bent! gelukkig merk je snel genoeg dat je het zelf ook kan! good luck in ieder geval! en dikke kus
    Judith

• 23 Oktober 2006 - 23:43

Miriam:

Hee,

In welk hostel in Melbourne zat je? Ik heb van woe t/m za ook in Wake-up geboekt, dus dan zie ik je daar vrijdag!! Gezellig!

• 24 Oktober 2006 - 14:30

Lieke:

Ha die Dorien,
    Altijd leuk om te lezen wat jij meemaakt daar in het verre Australie! Enne..... wie wil er nou niet graag dat zijn mooie voet gekust wordt????
    Juist, dat bedoel ik maar :)
    Have fun!
    kus van Lieke