Whitsundays - Reisverslag uit Hervey Bay, Australië van Dorien Adema - WaarBenJij.nu Whitsundays - Reisverslag uit Hervey Bay, Australië van Dorien Adema - WaarBenJij.nu

Whitsundays

Blijf op de hoogte en volg Dorien

25 September 2006 | Australië, Hervey Bay

Hallo allemaal,

Vorige week maandag zijn we dus uiteindelijk naar de Whitsunday Islands gegaan. De boot maakte ons gelukkig deze keer minder misselijk, maar we hadden wel zo onze momenten dat we liever aan wal stonden. Ik heb serieus nog een dag nagewiegt toen ik uiteindelijk aan wal stond! Het snorkelen bij de Whitsundays viel eigenlijk een beetje tegen in vergelijking tot het snorkelen in het great barrier reef in de buurt van Cairns. Er waren te veel golven en het water was te troebel, dus dat was wel jammer. Maar misschien waren we wel een beetje verwend omdat de eerste keer zo mooi was! Dat boot was wel gezellig. Er zaten voornamelijk duitsers op, wat zwitsers en een frans en een belgisch meisje. Aardige mensen, met allemaal verschillende reisverhalen. We hebben ook op de boot geslapen en omdat we met zijn vieren waren, kregen we speciaal 1 bed voor met zijn vieren. Kees voelde zich wel helemaal de koning met vier vrouwen in bed. Na de Whitsundays zijn we naar Seaforth gegaan om daar twee dagen op de camping een beetje te relaxen. Op deze camping waren veel wilde walibi's en moederloze kangoroe's erg lief. Na Seaforth zijn we nog een nachtje bij de CAves op een camping geweest. En daar was ook een leuk kangoroe gezinnetje. Papa kangoroe had er wel zin in en probeerde de hele tijd mama te verleiden, maar mama had daar niet zo'n zin in! Erg grappig om te zien, ik heb er ook foto's van, haha! De laatste twee dagen zijn we in town of 1770 geweest en nu zijn we in Hervey Bay. MArieke en Kees (waar ik mee reis) zijn vandaag een jaar op reis! Ze hebben eerst de siberie express gedaan en zijn via Azie naar Australie gekomen. En dus gaan we straks een taartje eten om dat te vieren!!!! Woensdag gaan we naar Fraser Island met de jeep en daarna gaan we inlands een paar dagen kanoen!!!! NOg vele dank voor alle leuke reacties! En veel succes met alles waar jullie mee bezig zijn!! Veel liefs Dorien

• 25 September 2006 - 05:59

Yvonne:

maar ik heb een het pornofilmpje van familie kangaroe! lekker puh

• 25 September 2006 - 06:00

Yvonne:

maar ik heb een het pornofilmpje van familie kangaroe! lekker puh

• 25 September 2006 - 09:37

Hey Nerdie!
    Jeetje, je bent alweer bijna een maand weg! (ook reden voor een taartje??!) We missen je hier nog steeds! 1 Nov ga ik de eerste versie van mijn scriptie inleveren dus ook voor mij komt nu toch wel het eind in zicht :-) .Ik voel me vandaag ook weer een enorme bieb-nerd hier tussen alle bratwurst-duitsers, maar ja alles went hè! Ik blijf in ieder geval je berichtjes lezen (mooi, legaal studie-ontwijkend gedrag ;-) ) Tot snel!

• 25 September 2006 - 10:46

Noor:

He Dwien!!
    Jaja, inderdaad alweer bijna een maand meis! Gaat echt snel allemaal! Maar meid, terwijl wij hier aan de scriptie, school en de eindeloze avonden (nog steeds ja...) vastzitten, hoop ik dat jij je (al maak ik me daar met al die super verhalen niet bezorgt om) echt super vermaakt!! Geniet ervan! Het klinkt allemaal echt fantastisch! WE missen je!
    Liefs Noor

• 25 September 2006 - 10:59

Fab:

Hey Dorien! Klinkt allemaal weer super goed wat je daar aan het doen bent. Wel jammer dat t snorkelen een beetje tegen viel. Wel lachen om ff fam. kangoroe te observeren. Geniet er nog maar van! XFab

• 26 September 2006 - 14:40

Tessa:

He dweenie, ben echt jaloers op je avonturen!! Klinkt allemaal supervet. Ja hier gaat alles zn gangetje. Eindeloze avonden van de na-intro en veel profileren maar dat is meestal wel gezellig. Veel plezier daar en val niet uit de kano! kus tes

• 26 September 2006 - 16:46

Hey Nerdie!
    Super bedankt voor je leuke kaartje! Was echt blij verrast! We mailen!

• 30 September 2006 - 08:37

Miriam:

Hey!

Ben inmiddels ook aan de oostkust aangekomen en ga volgende week naar Whitsundays :), zal wel wat reispilletjes meenemen tegen de zeeziekte ;). Have fun op fraser!!! xxx

• 02 Oktober 2006 - 09:04

Tine:

gaaf

• 04 Oktober 2006 - 09:38

Hey Nerdie!
    Gister nog jouw verjaards-kortingsbon van de zonnebank gebruikt. Geloof dat het vrouwtje achter de balie het niet helemaal vertrouwde, maar ze heeft er niks over gezegd. Deed dus net alsof ik jou was :-) Heb dezelfde zonnebank als jou gehad en ben echt goed hard verbrand... Ik zit nu al de hele dag op verbrande, rode billetjes :-( Maar ach het zal wel snel weer bruin worden. Thanx in ieder geval voor je bon!