MISSION BEACH (wis me uit de dispuutsmail) - Reisverslag uit Sydney, Australië van Dorien Adema - WaarBenJij.nu MISSION BEACH (wis me uit de dispuutsmail) - Reisverslag uit Sydney, Australië van Dorien Adema - WaarBenJij.nu

MISSION BEACH (wis me uit de dispuutsmail)

Blijf op de hoogte en volg Dorien

12 September 2006 | Australië, Sydney

Hallo allemaal,

Heb alweer een heleboel meegemaakt! En ja ik ben er ook achtergekomen dat Steve Irwin dood is. Al dacht ik dat hij al jaren geleden dood was gebeten door een krokodil. Volgens mij is dat de schuld van Jan Jasper. We hebben ook nog een Stingray gezien, maar gelukkig was hij voor ons aardiger. We hebben gesnorkeld in Great Barrier Reef en dat was echt heel mooi! Mooie gekleurde visjes enzo en mooie riffen. Na Cairns zijn we meer naar het noorden gereden, naar CApe Tribulation. Hier komen tropisch regenwoud en zee samen en de stranden zijn echt heel mooi daar. Yvonne en ik hebben daar zelfs hardgelopen. Gelukkig is het nog geen zomer daar, want in de zomer liggen daar op het strand krokodillen en het strand was nog een tien meter van onze camping. Maar als echte toeristen hoopten we natuurlijk wel wat krokodillen te zien, maar om ze op te zoeken was ook weer te veel van het goede. Hebben we een whitetailed rat (buideldiertje) gezien en een cassaware (soort struisvogel). WE waren ook getuige van huiselijk geweld in de tent naast ons, dat was wat minder gezellig! Na Cape tribulation zijn we rondgereden in de Atherthon tablelands, wat weer een heel ander landschap is. Ik vond het een beetje op engels landschap lijken. Yvonne vond het op het landschap van Pieter Post lijken. Komt misschien op hetzelfde neer. WE hebben daar ook veel watervallen gezien en aan het einde van de dag waren we dan ook watervalmoe! Toen hebben we op een "gratis" campinjg geslapen, waar geen licht was en dus konden we de sterren heel goed zien. Ik kan me niet herhinneren dat ik dat ooit mooier en beter heb gezien echt gaaf. Maar later toen de maan kwam werd het een stuk lichter dus konden we alles weer zien, dat was heel vreemd. Gister zijn we hier aangekomen in Mission Beach. En vandaag hebben we dus een beetje een relaxdagje. Zondag gaan we weer snorkelen en varen bij de Whitsunday Islands. Maar dit keer met t-shirt aangezien de vellen nu op mijn rug hangen van de vorige mailen. Oh ja HEEL BELANGRIJK; HAAL ME
UIT DE DISPUUTSMAil, want ik wordt gek van het deleten van 30 mailtje die ik toch niet lees!!!!!!!!!!!! Maar ik ben natuurlijk wle heel blij met al jullie berichtjes Veel succes met alles!
LIEFS DORIEN

• 12 September 2006 - 06:29

Mirjam Pelser:

Hi Dorien,
    Wat onzettend leuk die verhalen!!!! Hoelang blijf je in Australië?? Gaaf hoor! Geniet ervan, ik ga je verhalen zeker lezen.

Kus mirjam

• 12 September 2006 - 06:39

Ingrid:

Hee dorien,

Wow echt gaaf! stikt het op de campings niet vd beesten (grote spinnen ofzo?), wel goedkoop ;).
    veel succes met de krokodillen jacht!
    xx

• 12 September 2006 - 07:38

Fabienne:

Hey Dorien! Wow, ziet er erg gaaf uit zeg! Je hebt zelfs KPMG al gespot zie ik ;) Geniet er maar lekker van! Tot je volgende update! X

• 12 September 2006 - 08:33

Judith:

he dwienie!!
    jaiser, lig je nog wel lekker in de tent? niet bang dat een of andere "schattig"beestje je wakker komt maken! hihi
    wel gaaf hoor!!

geniet er van!
    dikke kus Judith

• 12 September 2006 - 09:57

Arjen:

Hey Dorien,

Ziet er allemaal goed uit hoor op die foto's! Je zal je wel goed vermaken daar of niet? In tegenstelling tot Kornelis trouwens die jou erg aan het missen is.

groetjes Arjen

• 12 September 2006 - 10:16

Frouke:

Het klinkt allemaal geweldig Dwien! Ben benieuwd naar de komende weken! Heel veel plezier, kus Frouke

• 12 September 2006 - 10:37

Marlous:

Klinkt supergaaf allemaal. Ik begrijp dat zonnebrandcreme geen overbodige luxe is?

Liefs Marlous

• 12 September 2006 - 13:16

Sanne:

hey dorientje!! zo super allemaal!!doe yvonne heel veel groetjes en ga lekker sky-diven daar, is gaaf!!kus

• 12 September 2006 - 15:17

Cé:

Hey nerdie!
    De foto's zien er echt té gaaf uit! Blij te horen dat je het daar super hebt (op de blaren na dan ;-) ). Vandaag gister en morgen rond de 28-30C in NL dus ook wij hebben nog wat mooi weer hier. We mailen!
    Liefs Cé

• 12 September 2006 - 17:06

Noor:

He Dwien!!
    Heerlijk om al je verhaaltjes te lezen! Haha, en dat van die dispuutsmail ken ik.. als je in het buitenland zit, snap je er niets van en lees je ze niet. Meis, geniet ervan!! Klinkt in ieder geval super allemaal!
    Liefs Noor

• 13 September 2006 - 14:54

Lieke:

He Dwien,

Dit klinkt echt heel erg goed en het ziet er ook top uit. Nou mijn scriptie wordt morgen afgedrukt en ga hem vrijdag inleveren! Hou je op de hoogte. Veel plezier daar, maar dat lukt wel. Liefs!
    ps: blij dat daar ook KPMG is ;)

• 13 September 2006 - 18:38

Roos:

Hee Dwien!

Moet heel erg lachen om je verhalen, zo te horen heb je het prima naar je zin! Kijk goed uit voor enge beesten en natuurlijk heel veel plezier! kussie, roos.

• 14 September 2006 - 13:03

Jos:

Dag Dorien

Volgens mij gaat het wel goed met je.
    Have fun

• 14 September 2006 - 20:16

Lieke:

Ha die Dorien,
    Leuke foto's heb je gemaakt. Vooral die aan het strand; het water ziet er zo mooi jelder uit. Heb je veel mooie vissen gezien met snorkelen?
    Je moet inderdaad oppassen met verbranden, want het gat in de ozonlaag is in australie veel kleiner en dat niet zo goed voor je. Maar dat heb je al gemerkt geloof ik :)
    veel plezier nog en tot mails,
    kus van Lieke