in Cairns het is hier tropisch
Blijf op de hoogte en volg Dorien
04 September 2006 | Australië, Cairns
Ik ben alweer aangekomen op de volgende bestemming. Sydney was heel leuk! Uiteindelijk was het ook heel mooi weer. En dat in de winter. We hebben de stad goed verkend! Voor de Harbour en we zijn ook naar Bondibeach geweest. Nu zijn we dus in Cairns en hebben de net wat trips geboekt. Morgen gaan we naar Great Barrier reef en we hebben ook wat trips geboekt voor meerdere dagen, maar daarvoor moeten we de datum nog bepalen. We zijn nu trouwens met zijn vieren. Kees en Marieke (vrienden van Yvonne) hadden ons opgehaald van het vliegveld en ons tentje was al opgezet en ook al voorzien van luchtbed en een tas met australische gadgets! Echt heel leuk. Ik heb echt heel veel zin in onze trips! Mooie stranden etc. Het is trouwens ook heel gezellig hier. Ik zal snel meer vertellen over onze trips. IK was trouwens heel blij verast dat er heel veel reacties waren op mijn eerste berichtje. Dank jullie allemaal! Echt heel leuk. Ik ga weer stoppen! Veel liefs en kusjes Dorien
04 September 2006 - 05:30
Tine:
klinkt allemaal bekend
leuk dat je geniet
ik hoorde net dat steef owen is overleden aan een stingraybite, be careful
groetjes tine -
04 September 2006 - 09:25
Miriam:
Hey Dorien,
Fijn dat het relaxt weer is, dat beloofd nog wat :). Ben benieuwd naar je belevenissen. Gaan jullie overal camperen? Misschien zie ik je nog, ben vanaf de 14e ook in het land ;).
Miriam -
04 September 2006 - 13:34
Pim:
Hey, goed te horen dat je het naar je zin hebt. Ikzelf net terug van bezoek aan neef Karel in Schotland.
Enne iedereen daar net zo geschokt van het bizare overlijden van (toch wel idool van mij)Steve Irwin, als hier in nederland?
Cheers,
pim -
04 September 2006 - 19:38
Ariane:
he dorien, klinkt allemaal super!!! Mooi druk programma, straks ken je australie op je duimpje.
Heel veel plezier nog met al je tripjes en ben benieuwd naar de verhalen -
05 September 2006 - 11:07
Tessa:
He dween, hoe is ie? Klinkt allemaal al supervet. Hier is het nu ook best mooi weer en gister voor het eerst de nieuwe nullen wezen keuren. Wel grappig. Dispuutsweekend was ook heel gezellig. Nou heel veel plezier daar en hou ons op de hoogte. kus tes -
05 September 2006 - 14:11
Lieke:
Ha die Dorien,
Wat leuk allemaal wat je daar beleefd. Je maakt me er wel een beetje jaloers mee, hoor, want hier is het prutweer en de uni is weer begonnen..... Maar ja, het dispuutsweekend was wel heel leuk!
Moet nu stoppen --> de powerpoint dispuuts presentatie moet nog afgemaakt worden.
tot mails en veel plezier nog,
kus van Lieke -
06 September 2006 - 10:53
Fabienne:
Hey Dorien! Wow, klinkt goed! Ben net als de rest jaloers op je ;) Vanavond met de dispuutspresentatie kom je nog wel een aantal keren voorbij... o.a. met je mooie nerd-outfit ;) Zo ben je toch een beetje bij de nulletjes. Veel plezier nog en geniet ervan! Kus Fab -
06 September 2006 - 14:01
Lieke S.:
He Dwien,
klinkt super!Heb net de wedunaar gelezen en dat gaat ook over Cairns etc. Heb net mijn 1e versie besproken, nog wat kleine aanpassingen dan kan ie ingeleverd worden. Bijna klaar dus. Ben ook met mijn praktijkstage begonnen. 8.00 beginnen, pfff, maar bevalt tot nu toe goed. Geniet er nog van en ik kijk uit naar je volgende bericht.
Liefs Lieke -
08 September 2006 - 10:39
Cétje..:
Hey nerdie!
Ben net terug van rhodos en zag dat je wat berichtjes al geschreven had.. Heb een lekker kleurtje maar met het prut-weer in NL is dat waarschijnlijk zo weer weg... Is het inmiddels een beetje mooi weer daar? Hoop snel wat leuke foto's van je te mogen bewonderen. Geniet ervan en we keep in touch!
Dikke knuffels van Cé -
08 September 2006 - 13:31
Petra:
hey dorien,
zo te lezen heb je het prima naar je zin daar ik ben benieuwd naar de rest van je avonturen!!
ik hoop snel weer wat te lezen dikke kus petra -
09 September 2006 - 12:59
Gerda Roem,:
Heel leuk om te lezen waar je bent Dorien. Ik heb je adres van Jan gekregen. Ik ga deze mogelijkheid doorgeven aan Janneke, mijn nichtje, die zit nu in Sydney voor een jaar. groetjes,Gerda -
09 September 2006 - 15:52
Judith:
Heee dorien!!
goed van je te horen! en fijn dat je het zo leuk hebt! hier is het nu ook een beetje tropisch aan het worden. Ik ben net een weekje op de camping genaamd "op hoop van zegen" (hihi) in noordwijk geweest. was heerlijk!
veel plezier nog!!
kus Judith -
09 September 2006 - 20:44
Noor:
He Dwien!!
Jeetje klinkt echt allemaal super vet en heerlijk druk allemaal! Zo te horen ook geen tijd om je te vervelen! Ik kan ook niet meer wachten totdat ik zelf weer in het buitenland zit! Heerlijk! Geniet van alles daar en denk aan ons terwijl wij ons weer op alle nullen storten die elk jaar meer gaan stinken lijkt het... Hm... Maar goed meis, geniet!
Liefs Noor -
10 September 2006 - 12:56
Kornelis:
Hééé Schatje,
Kun je even een kilootje kangaroe voor me opsturen? Moet volgende week namelijk thuis koken.
Veel liefs en een dikke Kus
Kornelis
11 September 2006 - 08:52
Tam:
Hey meis, ik ben wel echt razend jaloers op je als ik die verhalen zo lees hoor. Mazzelaar dat je bent. Ik sleep mezelf van de ene midterm naar de andere, terwijl ik mezelf tussendoor volgiet met alcohol om een beetje de gezelligheid er in te houden. Haha maar voor de rest hobbel ik nog net zo lekker achter de feiten aan als dat ik in Maastricht deed. Wat is het leven mooi toch. Nou ga vooral verder met leuke dingen ondernemen, ik lees het graag van je! xx