Nog een paar daagjes - Reisverslag uit Castricum, Nederland van Dorien Adema - WaarBenJij.nu Nog een paar daagjes - Reisverslag uit Castricum, Nederland van Dorien Adema - WaarBenJij.nu

Nog een paar daagjes

Blijf op de hoogte en volg Dorien

22 Augustus 2006 | Nederland, Castricum

Lieve Mensen,

Nog een paar daagjes en dan vertrek ik naar Australië voor de grote reis. Ik heb er erg veel zin in! Ik zal jullie op de hoogte houden wat ik gedurende mijn reis allemaal beleef! Maandag 28 augustus om 19:05 vlieg ik naar Australië. Daar kom ik 30 augustus aan en ontmoet ik Yvonne. We blijven tot 3 september in Sydney en nemen dan het vliegtuig naar Cairns(noorden). Daar ontmoeten we Marieke en Kees en met hen gaan de dan verder reizen. Na 1,5 maand gaan we weer uit elkaar en dan blijf ik nog 2 weken in Australië en dan vlieg ik naar bangkok om 2 maanden Azië te ontdekken. Ik hoop de volgende keer al over mijn eerste belevenissen te kunnen berichten. Heel veel liefs Dorien

• 22 Augustus 2006 - 11:29

Metta:

Hee Dorien, Wat gaaf man! Ga je Azie trouwens alleen doen? Spannend hoor! Zoals je weet ga ik rond maart Azie ontdekken dus ik ben benieuwd naar je avonturen. Misschien heb je dan nog aanraders enzo.. Heel veel plezier in ieder geval, geniet ervan! Xx Metta

• 22 Augustus 2006 - 11:33

Dorien:

Hey Dorien! Wat spannend joh, dat je op reis gaat! Echt cool. Ik zal je belevenissen zeker volgen. Heel veel succes met de laatste dingen regelen (die zullen er vast wel zijn) en goede reis! Héél veel plezier!
    x Dorien

• 22 Augustus 2006 - 11:48

Dorien:

x Dorien

• 22 Augustus 2006 - 12:01

Judith:

Heee dorien!! LEUK!! kan ik lekker meedromen met al jouw mooie avonturen! Echt gaaf hoor! Nu nog even je verdediging en een mooi eindfeest en dan is het echt zo ver!
    x

• 22 Augustus 2006 - 12:31

Frouke:

He Dwien!
    Meteen aan de slag gegaan toen je thuis kwam zo te zien..!! Ik wens je een super reis en misschien tot vrijdag!! Veel succes met je verdediging!
    kus Frouke

• 22 Augustus 2006 - 13:35

Lien:

He Dorien,
    Heel veel plezier! Ik had helemaal niet door dat je al zo snel gaat! Echt cool! Geniet er van! Wel gek dat je zo'n lange tijd weggaat! Ben benieuwd naar al je verhalen!
    x lien

• 22 Augustus 2006 - 18:40

Tine:

hai, leuke reis, geniet en misschien ontmoet je agnes. die vanaf september, 3 maanden in Aussie land
    plezier

Geniet ervan.
    XX Sanne

• 23 Augustus 2006 - 15:10

Tamara:

Hey dwien, spannend hoor zo\'n avontuur. Alvast heel veel plezier gewenst. Als mijn telefoon het toe laat bel ik je snel nog even. Groetjes!